Πόρτες μπάνιου δωματίου ξενοδοχείου σε ξενοδοχείο στην Αθήνα

25 Ιον.
Τοποθετήσαμε πρόσφατα πόρτες μπάνιου για τα δωμάτια ξενοδοχείου στα μπάνια ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας. Επιλέχθηκαν πόρτες με κάσα αλουμινίου και φύλλο τζάμι σε αμμοβολή.
Το μοντέλο πορτών που τοποθετήσαμε έχει τετραγωνισμένη κάσα με ομαλές γωνίες, κάσα που αγκαλιάζει όλο το πάχος του τοίχου, και χειρολαβή με κλείδωμα εσωτερικά. Το φύλλο περικλείεται επίσης σε προφίλ αλουμινίου, για την στήριξη των μεντεσέδων και της κλειδαριάς και το καλύτερο κλείσιμο του, ενώ το γυάλινο φύλλο αφήνει το φως να περάσει. 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η LOFT διαθέτει περίπου 300 διαφορετικά μοντέλα πορτών σε πολλές αποχρώσεις και με διαφορετικές τεχνικές ιδιότητες, για κάθε περίσταση. Για να ξεφυλλίσετε ή να κατεβάσετε ηλεκτρονικά τον πλήρη κατάλογο προϊόντων Onity, πατήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της LOFT και για μια προσφορά,
  • δείτε τα υπόλοιπα σχετικά άρθρα μας, περιηγούμενοι  στο πιο πάνω Μενού ή χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση
  • δείτε μεγαλύτερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες στο site μας www.loft.com.gr
  • επικοινωνήστε μαζί μας στα info@myloft.eu & 6973 310566 & 2311 241443
  • δείτε τα προϊόντα μας από κοντά, στην Θεσσαλονίκη, Στρ. Σφέτσου 1 (& Φράγκων). δείτε εδώ.
LOFT Home & Hotel Solutions info@myloft.eu * Στρ. Σφέτσου 1 (& Φράγκων 1), Θεσσαλονίκη Τηλ. Θεσσαλονίκη * 2311 241443 * 6973 310566 Τηλ. Αθήνα 6973 310502

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.